“EEN OFFERTE IS BIJ ONS

GEWOON DE OFFERTE,

ZONDER GEDOE.”

Bob Bloemers
Commercieel directeur

Duurzame wko-installatie

We leveren collectieve oplossingen in duurzame energie. Of het nu gaat om warmte-koudeopslag (wko-installatie), warmtepompen, oppervlaktewatersystemen, regeneratie of zonnecollectoren, bij ons krijg je een systeem op maat.

Toepassing van collectieve warmte-koudeopslag

Een projectontwikkelaar of woningcorporatie wil in zijn nieuwbouw- of renovatieproject gasloos en energieneutraal bouwen. Hij kiest daarom voor onze collectieve oplossing met wko-installatie. In elke woning installeren we een warmtepomp van de nieuwste generatie die vervolgens wordt aangesloten op de ondergrondse wko-installatie in de wijk.

De hogere kosten van deze duurzame oplossing ten opzichte conventionele oplossingen komen niet voor rekening van de projectontwikkelaar. Die meerinvestering nemen wij op ons, omdat wij geloven in deze lange termijnoplossing. We blijven als exploitant verbonden aan deze duurzame woonwijk en onderhouden het totale energiesysteem.

Rijksmuseum,
Amsterdam

Het Rijksmuseum, Amsterdam. Het Rijksmuseum is een van de grootste musea van Amsterdam en toonde in april 2013, na een ingrijpende tien jaar durende restauratie en renovatie, zijn nieuwe...

Applied Medical Europe,
Amersfoort

Applied Medical Europe, Amersfoort. De nieuwbouw van het Europese hoofdkantoor Applied Medical Europe is gelegen aan de Wiekenweg (A28) te Amersfoort. Het bedrijvencomplex bestaat uit...

Communicatie met bewoners

Maar we doen meer dan dat. We houden contact met de afnemers. We geven ze uitleg over de wko-installatie, houden ze op de hoogte van het onderhoud en zorgen ervoor dat ze laagdrempelig eventuele storingen kunnen melden. Die we uiteraard zo snel mogelijk oplossen, maar dat spreekt voor zich.

En we voldoen natuurlijk aan de Warmtewet. Ook dat is voor ons vanzelfsprekend.

Contact

Duurzaam Verbonden BV
Waalbandijk 1
IJzendoorn

0344-750 276
info@duurzaamverbonden.nl

Storing melden?

Neem 24/7 contact met ons op via

085 – 400 40 40

Duurzaam Verbonden
is onderdeel van
www.groepduurzameenergie.nl

Copyright Groep Duurzame Energie 2018-2020 | ontwerp door Sanne van Mil