“BEWONERS KIJKEN BIJ ONS

IN DE KEUKEN OM ZELF

TE ZIEN HOE HET WERKT.”

Tom Nak
Technisch directeur

Wij zijn de mensen van Duurzaam Verbonden. We zijn vakidioten. En we houden van ons motto ‘wat je ziet is wat je krijgt’. Een offerte is bij ons gewoon de offerte, zonder gedoe. Tijdens de exploitatie van duurzame energiesystemen in een gebouw of woonwijk komen de bewoners bij ons in de keuken kijken om te zien hoe het werkt. Open, eerlijk, transparant.

We zijn persoonlijk. Bij ons krijg je geen callcenter aan de lijn, maar gewoon Suzanne, Sandra of Bob. Bij ons ben je geen nummer, maar een mens. Zoals wij zelf ook zijn.

Zo werkt Tom, de oprichter van ons moederbedrijf, al sinds 1989 toen hij begon als installateur van duurzame energiesystemen. Hij is een innovator van het eerste uur en heeft in die jaren persoonlijk de kinderziektes uit de systemen gehaald.

De toekomst van energie

 

Met zoveel ervaring kunnen we achterover leunen en op ons gemak dit bedrijf draaiende houden. Maar zo zijn we simpelweg niet. We houden van duurzaam.

En dus ook van duurzaam en toekomstbestendig ondernemen. De energietechnieken van de toekomst? Daar zijn we nu al mee aan het experimenteren. Wat in een laboratorium wordt bedacht, vertalen wij naar de dagelijkse praktijk. Zo hebben wij als eerste een warmtepomp op 70 graden werkend gekregen, zodat deze techniek ook voor warm tapwater kan zorgen.

Onze zusjes

Word jij onze nieuwe collega?

Contact

Duurzaam Verbonden BV
Waalbandijk 1
IJzendoorn

0344-750 276
info@duurzaamverbonden.nl

Storing melden?

Neem 24/7 contact met ons op via

085 – 400 40 40

Duurzaam Verbonden
is onderdeel van
www.groepduurzameenergie.nl

Copyright Groep Duurzame Energie 2018-2020 | ontwerp door Sanne van Mil